Schimmel aan mijn muur

Bouwmaterialen Forums Muren & Wanden Schimmel aan mijn muur

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  anoniem38 11 jaren, 3 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #158

  anoniem38
  Participant

  Hallo,

  aan de binnenzijde van de muur is er schimmel ontstaan. aan de andere kant van de muur is mijn garage, de garage bevindt zich binnenhuis.nu ben ik benieuwd hoe dit is ontstaan? ik heb zelf het idee door de slechte isolatie aan die zijde (het is namelijk koud daar). hoe is dit te verwijderen en te VOORKOMEN?!

  Bij voorbaar dank.

  #159

  Klusser13
  Participant

  Dit komt door zoals u zelf al aangeeft; de slechte isolatie. Eerst zou ik graag willen weten aan welke kant de schimmel is ontstaan? Aan de kant in uw huis, of de kant in de garage? Als de schimmel aan de kant van uw huis is ontstaan is het inderdaad door de slechte isolatie in de garage.

  #160

  anoniem38
  Participant

  hallo klusser,

  de schimmel is inderdaad in mijn huis ontstaan. dus om het te voorkomen goed isoleren dus? en het verwijderen van de schimmel, hoe werkt dit dan?

  bedankt!!

  #161

  Klusser13
  Participant

  Dat klopt! Isolatie en ventilatie is erg belangrijk. U kunt schimmelwerende kit (etc.) gebruiken om het te voorkomen. Het verwijderen van schimmel is erg belangrijk, u kunt hier lezen hoe dit werkt.

  Veel succes toegewenst.

  #162

  anoniem38
  Participant

  hoi,

  heb de tekst doorgelezen en ben aan de slag gegaan. resultaat mag er zijn; een schimmelvrije muur. bedankt voor het toesturen van de link, duidelijke uitleg!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Reacties zijn gesloten.